Σελίδες

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η βάφτιση του μικρού Γιώργου !!!


Μία άλλη ενασχόλησή μου το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν η δημιουργία μπομπονιέρων , λαμπάδας ,καλάθι παιδικών μπομπονιέρων ,προσκλητηρίων ,γλυκών για τα παιδάκια και γενικά ότι είχε να  κάνει με την βάφτιση του γιού μου Γιώργου που έγινε στις 15 Αυγούστου 2011.
Πάρτε μία ιδέα τι έφτιαξα για τον μικρό μου ... το θέμα της βάφτισης ήταν 
<<ο μικρός πρίγκιππας>>.
Η κούραση μεγάλη μιας και είχαμε μία εβδομάδα μετά την βάφτιση τον γάμο μας αλλά  ευχαριστήθηκα  και διασκέδασα όλη την προετοιμασία της βάφτισης μιας και όλα σχεδόν τα βαφτιστικά αξεσουάρ τα έφτιαξα με τα χεράκια μου!!!! 

Το προσκλητήριό μας!!!!!!


 Ο στολισμός της κολυμπήθρας!!

 
Οι μπομπονιέρες των παιδιών !!!!

Λεπτομέρεια δεν ξέρω αν φαίνεται αντί για κουφετάκια στα παιδιά χρησιμοποίησα ζαχαρωτά  φρουτάκια Χατζηγιαννάκη με  διάφορες γεύσεις.

Τα κεριά της κολυμπήθρας
 Το τραπέζι με όλα τα βαφτιστικά επάνω..
Το παγωτό με marshmallows των παιδιών!!!!!
 Πίσω στα κουβαδάκια ξεχωρίζουν τα γλυκάκια των παιδιών διάφορα παγωτά χωνάκια σε μπλε χαρτόνι με ετικέτα το όνομα του γιού μου και marshmallows πολύχρωμα...τυλιγμένα με διαφανή ζελατίνη και κορδελίτσες στα χρώματα της βάφτισης.

 Η βαφτιστική τσάντα με τον μικρό πρίγκιππα και ένα ωραίο φιόγκο με διάφορες μπλε,σιελ,κίτρινες και λευκές κορδέλες από οργαντίνα !!!

 Η λαμπάδα μας με τον μικρό πρίγκιππα με τον ίδιο φιόγκο σαν της τσάντας και με σιελ και λευκά λαμπαδόπανα .





Τι λέτε άξιζε τον κόπο???? Περιμένω σχόλια....

2 σχόλια:

  1. Δε ξέρω αν είχες ξανασχοληθεί με στολισμό, αν δεν το έχεις ξανακάνει αξίζεις ακόμη περισσότερα μπράβο!
    Είναι απίστευτη η ικανοποίηση να φέρεις εις πέρας με τα χεράκια σου μια τόσο σημαντική στιγμή!!

    Να σας ζήσει ο μικρός και καλοφώτιστος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι όντως η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τον στολισμό βάφτισης κτλ.και είναι τρομερή η ικανοποίηση έχεις δίκιο αλλά και τρομερή η κούραση όταν πρωτοξεκινάς.Άξιζε όμως τον κόπο για τον Γιωργάκη μου αλλά ήταν και πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό!!!Σήμερα στο internet μπορείς να βρεις αύτο που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου..όπου και αν βρίσκεσαι!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή